Tuotteet hakusanalla natrium askorbaatti (5)

Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX) - Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX)

Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX) - Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX)

Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX)
Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti on erittäin tehokas, turvallinen ja myrkytön elintarvikepreservatiivinen. Vaikka kaliumsorbaatti on yksi monista säilöntäaineista markkinoilla, se on yksi parhaista, koska se on vaaraton ja monikäyttöinen. Kaliumsorbaatti valmistetaan pääasiassa synteettisesti. Se on mauton ja hajuton jauhe. FDA:n mukaan se on turvallinen käyttää, koska se hajoaa kehossa vedeksi ja hiilidioksidiksi. Se on kosmetiikkatuotteissa käytettävien säilöntäaineiden luettelossa rajoituksin. Sen enimmäiskäyttökoncentratio lopputuotteessa on 0,6 %, laskettuna sorbiinihappona. Se toimii parhaiten happamassa ympäristössä, muuten sen ominaisuudet ovat paljon heikompia.
Natriumaskorbaatti E301 - Elintarvikelisäaineet

Natriumaskorbaatti E301 - Elintarvikelisäaineet

Natriumaskorbaatti E301 - Elintarvikelisäaineet
Natriumkloridi (Pöytäsuola)

Natriumkloridi (Pöytäsuola)

Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, suolahapon ja natriumin suola. Se on pääkomponentti ruokasuolassa, keittiö- ja tien suolassa. Suolan valmistusprosessi perustuu suolaveden lämpötiivistämiseen ja suolan kiteytymiseen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikoostumuksena ja muodostaa kalliisuolakerrostumia, joita kutsutaan halitiksi. Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena, kiteisenä valkoisena jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geenimuunneltu. Foodcom tarjoaa myös ruokasuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.
Natriumkloridi

Natriumkloridi

Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, ja se on suolahapon ja natriumin suola. Se on pöytäsuolan, ruoanlaittosuolan ja tien suolan pääkomponentti. Suolan saantiprosessi keittämällä sisältää suolaliuoksen lämpötiivistämisen ja suolan kiteyttämisen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikomponenttina ja muodostaa kalliisuoladepositioita, joita kutsutaan halitiksi. Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena valkoisena kiteisenä jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geneettisesti muunneltu. Foodcom tarjoaa myös elintarvikelaatuista olutsuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.